Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het huren en reserveren van strandhuisjes noordwijk afrit 21 Noordwijk

Art. 1
Strandhuisjesnoordwijk neemt alleen boekingen aan van personen vanaf 23 jaar. Groepen jongeren worden niet toegelaten. 

Art. 2
Strandhuisjesnoordwijk behoudt zich het recht voor over te gaan tot annulering van de huur/verhuurovereenkomst bij gebleken onjuistheden van de opgegeven gegevens, voorzover dit nadelige gevolgen heeft voor strandhuisjesnoordwijk.

Art. 3
Een strandhuisje kan maximaal 2 weken aaneengesloten gehuurd worden en tevens niet zonder schriftelijke toestemming van strandhuisjesnoordwijk aan derden verhuurd worden.

Art. 4
U dient een aanbetaling te doen van een gedeelte van de totale huursom, of het gehele bedrag.  Zodra de aanbetaling ontvangen is wordt de reservering pas geactiveerd.

Art. 5
Het geselecteerde huisnummer is een voorkeurshuisje, hier kunnen geen rechten aan verleend worden. Het is dus mogelijk dat hier door omstandigheden in gewisseld wordt. 

Art. 6
Bij de huursom is inbegrepen het verbruik van gas, water, elektriciteit, toeristenbelasting en een parkeerkaart even als de btw. Niet inbegrepen zijn; bedlinnen (verplichte afname),  eindschoonmaak a €65 euro, div.pakketten. 

Art. 7
Aankomst is vanaf 15.00 uur en vertrek vóór 10.00 uur. Indien u na 18.00 uur arriveert kunt u dit door geven door het volgende nummer te bellen: +316 41240294 of +316 10039391.

Art.8
Wij gaan ervan uit dat u de natuur, de omgeving en de strandhuisjes met respect behandeld. Bij overlast en/of schade toebrengen aan het huisje, de inventaris of aan derde, loopt u het risico het strandhuisje te moeten verlaten. Recht op restitutie is uitgesloten. 

Art.9
Roken en open vuur is op last van de brandweer verboden in onze strandhuisjes, ook op het strand is open vuur verboden

Art.10
Mocht het zo zijn dat het strandhuisje na uitchecken ernstig vervuild blijkt te zijn kan het zo zijn dat de extra schoonmaakkosten in rekening wordt gebracht.

Art.11
Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor diefstal, schade of ongevallen tijdens het verblijf in de strandhuisjes (tenzij dit aan grove schuld te wijten is).
 

Art.12
De hoofdpersoon genoemd in de verhuur bevestiging is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om het strandhuisje. Breuk/vermissing of beschadiging van inventaris of accommodatie dient dan ook direct door de hoofdpersoon te worden afgerekend.

Art.13
Wilt u de reservering tot 8 weken voor aanvang annuleren brengen wij alleen administratiekosten in rekening, wilt u tot 4 weken voor aanvang van het verblijf ongedaan maken dan bent u 25% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van het verblijf of bij voortijdige beëindiging van het verblijf is het volledige boekingsbedrag verschuldigd. Deze voorwaarden gelden in alle gevallen, dus ook overmacht door natuurrampen, pandemie en stakingen.