Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het huren en reserveren van strandhuisjes van vof strandhuisjes noordwijk afrit 21 Noordwijk

Art. 1
Strandhuisjesnoordwijk neemt alleen boekingen aan van personen vanaf 18 jaar. Groepen jongeren worden niet toegelaten. U kunt via internet of telefonisch boeken. Het is ook mogelijk op bij het strandpaviljoen te reserveren.

Art. 2
Wij bevestigen de aanvraag binnen 1 dag via Email.

Art. 3
Strandhuisjesnoordwijk behoudt zich het recht voor over te gaan tot annulering van de huur/verhuurovereenkomst bij gebleken onjuistheid van de opgegeven gegevens,voorzover dit nadelige gevolgen heeft voor strandhuisjesnoordwijk.

Art. 4
U dient een aanbetaling te doen van een gedeelte van de totale huursom, of het gehele bedrag. Op rekening nummer: NL95INGB 0008921825 t n v KC strandhuisjes. Zodra de aanbetaling ontvangen is wordt de reservering geactiveerd. Indien de aanbetaling niet binnen 7 dagen is ontvangen vervalt de optie van reserveren U kunt dan geen aanspraak meer maken op het strandhuisje.

Art. 5
Bij de huursom is inbegrepen het verbruik van gas, water, elektriciteit en een parkeerkaart even als de b t w. Niet inbegrepen zijn  verplichte eindschoonmaak a 60 euro, div.pakketten, werkzaamheden zoals afwassen, het legen van de vuilnisemmer in de hiervoor bestemde vuilniscontainer, toeristenbel.  en de borg van 150,- contant  te voldoen bij de strandhuisjes zodra u gearriveerd bent.

Art. 6
Aankomst is vanaf 15.00 uur en vertrek vóór 10.00 uur. Indien u na 18.00 uur arriveert kunt u dit door geven door het volgende nummer te bellen: +316 10039391 of  +316 41240294.


Art. 7
Wij gaan ervan uit dat u de natuur, de omgeving en de strandhuisjes met respect behandeld. Bij overlast en/of schade toebrengen aan het huisje of de inventaris, loopt u het risico het strandhuisje te moeten verlaten.

Art. 8
De strandhuisjes en de omgeving dienen met zorg en overeenkomstig de bestemming te worden gebruikt. Daartoe vragen wij bij aanvang van het verblijf een waarborgsom van € 150,-. Deze borgsom wordt na aftrek van eventuele schade en niet betaalde kosten met u verrekend.

Art.9
De hoofdpersoon genoemd in de verhuur bevestiging is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om het strandhuisje. Breuk/vermissing of beschadiging van inventaris of accommodatie dient dan ook direct door de hoofdpersoon te worden afgerekend.

Art.10
Wilt u de reservering meer dan 4 weken voor aanvang van het verblijf ongedaan maken, dan bent u 25% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van het verblijf of bij voortijdige beëindiging van het verblijf is het volledige boekingsbedrag verschuldigd.